I was given the precious gift to be able to see the Ranch in Arizona where the Reiki Home might be placed. I found my heart made an immediate and strong home connection. A bridge was built inside me.

Reiki has always been home for me. It is a precious gift living in my heart which is always serving me and the life I live and others whom I serve by teaching.

The Ranch has a warm and welcoming energy. The physical ground beams from old supporting grounding heart energy which I found so supporting for just being in my Reiki heart, and I felt and experienced a huge Reiki circle expanding in front of me.

In my perception every human being has a need to belong to a physical place, a need to get together. I found that place in Reiki many years ago, and I found it again at the Ranch. I also felt a need to give back to my precious Reiki in gratitude for all the precious gift and supporting energy, which I have received and still are receiving. In my practice I often experience that a recipient of Reiki also wants to give something in return.

I see The Reiki Home as a beautiful place for people with Reiki in their hearts to connect from all over the globe.

It is all there.

In gratitude,

Lillene

(Danish)
Jeg fik den fantastiske gave, at besøge Ranchen i Green Valley i Arizona, hvor Reiki Home muligvis vil blive placeret rent fysisk. Med det samme, følte jeg en umiddelbar og stærk hjem-forbindelse i mit hjerte. En bro blev bygget inde i mig.

Reiki har altid været hjem for mig. Det er en dyrebar gave, som bor i mit hjerte. Reiki er der altid for mig og tjener mig, samt det liv jeg lever, på den bedst mulige måde. Og på unik vis får jeg lov, at tjene Reiki, ved at undervise andre i Reiki.

Ranchen i Green Valley har en varm og indbydende energi, der tager venligt imod en. Den fysiske jord emmer og stråler af gammel jordforbindende hjerte energi, som for mig virkede utrolig støttende, og det var nemt bare at være i mit Reiki hjerte. Ved bare at være i mit Reiki hjerte, oplevede jeg en enorm Reiki cirkel udvide sig, lige foran mig.

I min opfattelse har ethvert menneske behov for, at tilhøre et fysisk sted, et behov for at høre sammen med andre. Jeg fandt dette sted i Reiki for mange år siden, og jeg genfandt det igen på ranchen i Green Valley.

Her følte jeg et behov for, at give noget tilbage til Reiki, i taknemmelighed for den energetiske støtte, og de mange unikke gaver, som jeg har modtaget og stadig modtager.

I min daglige praksis og undervisning, oplever jeg ofte, at en modtager af Reiki healing, ofte ønsker at give noget tilbage til Reiki, i taknemmelighed for den modtagende energi.

Jeg ser Reiki Home, som et smukt globalt, unikt sted for mennesker med Reiki i deres hjerter, hvor det er muligt at mødes, og være sammen i Reiki cirklens smukke energi.

Det er der alt sammen.

I taknemmelighed,

Lillene